Quotes

“Tak for meget fin pressemeddelelse Claus. Det er en fornøjelse at arbejde med så veludført materiale.”


David Højmark, Journalist, Morsø Folkeblad

“Det, der har karakteriseret Claus, er først og fremmest stabilitet, han har arbejdet selvstændigt, omhyggeligt og vedholdende med planlægningen af messer. Ligeledes kan Claus’ kapacitet til at skabe og bevare overblik siges at være absolutte kompetencer.”


Lars Gravholt, Executive Manager, Strategic Marketing, Deif

“Claus’ evne til at planlægge, strukturere opgaverne og følge op på de enkelte elementer, har altid resulteret i fuldt tilfredsstillende og professionelle løsninger. I sin omgang med kollegaer har Claus altid udvist beredvillighed og hjælpsomhed.”

 


Keld T. Jørgensen, marketingchef, Dantherm

 

“Claus har med stor engagement og dygtighed arbejdet i vores marketingafdeling.”


Lars Sørensen, salgschef, Damolin

“Claus’ opgave har været at opbygge og etablere vores hjemmeside på internet. Claus har løst opgaven meget professionelt, så vi har været særdeles tilfreds med hans indsats.”


Flemming Boye, salgschef, Primo Vinduer Hobro

“Claus har i hele ansættelsesperioden vist både flid og dygtighed, han er både behagelig at samarbejde med, samt god til at arbejde selvstændigt.”


Jonna M. Jensen, Eriksgård Rengøring

“Claus Hansen er en venlig og behagelig person, som i projektperioden har løst en konkret markedsføringsmæssig opgave for Danværn i Brønderslev. Claus har deltaget med stor engagement og løst opgaven meget tilfredsstillende for virksomheden.”

 


Lars Ib, akademileder, EA Exportakademiet

“Jeg har, som chef for virksomheden, lært Claus at kende som en omgængelig og pligtopfyldende medarbejder, der med akkuratesse både har udført de opgaver, som han er blevet pålagt, men samtidig, som en person, der er i stand til at løse opgaver på eget initiativ.”

 


Carsten Dalby, regionschef, Scanglas