Profil

 

Mit udgangspunkt er en teoretisk ballast som sproglig civiløkonom (HA-s), som jeg løbende har bygget videre på, bl.a. med en uddannelse som kommunikations- og mediekoordinator.

Mere end 10 års praktisk erfaring med kommunikations- og marketingopgaver.

I juli måned 2018, blev jeg færdig med den 2-årige uddannelse som multimediedesigner. Det har givet mig en helt ny og opdateret viden om digital kommunikation; hjemmesider, content marketing, sociale medier samt grafisk design.

Som person er jeg en handlingsorienteret praktiker med stor nysgerrighed, der kan lide at arbejde kreativt og skabe kontakt til andre. For mig er et godt arbejdsklima: at have det godt med det jeg laver og dem jeg arbejder sammen med. Og det bidrager jeg til, med en positiv og humoristisk tilgang til tingene, uden at det går ud over seriøsiteten.

Er vant til at arbejde med et stort selvstændigt ansvar og mange deadlines. Jeg er udadvendt og god til at kommunikere med mange forskellige aktører i planlægningen og gennemførelsen af arbejdsopgaver. Og jeg ser det som en selvfølge, at jeg bliver målt på mine resultater.

Jeg er kæreste med Tina og far til Lucas på 9 år. Forskellige fritidsinteresser som f.eks. hus og have, svømning, løb og skakspil. Jeg er kasserer og holdleder i Morsø Skakklub.